Ние от LifeGenomix поставяме Вашите нужди преди всичко и правим всичко възможно да разберем от какво се интересувате най-много.


Дългите години на пазара ни показаха, че нашите клиенти оценяват информираността преди вземането на каквото и да е решение. Затова ЛайфДженомикс се старае да бъде Вашия верен източник на информация по много и различни направления свързани с Вашия пълноценен начин на живот. В социалните ни канали може да откриете полезни съвети, интересни научни факти и насоки към правилен начин на хранене, тренировки, както и грижа за кожата.

По-долу са посочени официалните профили на LifeGenomix в социалните мрежи. Последвайте ни и бъдете първите, които ще се информират за новостите в сферата на грижата за здравето!

Facebook: LifeGenomix – Персонален ДНК анализ
Instagram: @lifegenomix
LinkedIn: LifeGenomix
Twitter: LGenomix


Ние сме тук, за да дадем отзвук 

Нашите социални канали ще служат като място за изява на всички Вас. От Април месец ние започваме една по-различна стратегия, която нямаме и съмнение, че ще бъде успешна и ползотворна за Вас. – Чакаме вашите теми. – Какво е на дневен ред във Вашият живот: хранителни режими, тренировъчни програми, разбутани режими на спане, проблеми с кожата? Всичко, за което се сетите може да бъде предложено като тема. Ние ще разгърнем тази тема и ще се опитаме да дадем гласност на този проблем и да потърсим оптимално решение за Вас, и всички други хора, които се разпознават във вашата история.

Прозрачност и информираност са двата основни фактора, движещи Лайф Дженомикс. Ние сме тук за Вас и сме готови да представяме вашите истории или да отговаряме на съответните въпроси пред света.


Как нашите тестове могат да помогнат?

С помощта на редовните тренировки можете да достигнете пълния си физически потенциал и да постигнете зададените си цели. За това може да ви помогне генетичният тест LIfeFitness – ДНК тест за определяне на индивидуалните реакции на организма към дадена тренировъчна програма, даващ информация за спортния потенциал, скоростта на възстановяване и риска от травми при упражнения. LIfeFitness изследва 32 състояния, групирани в 6 категории, включващи над 60 генетични вариации и над 20 гена. Сред тях са кръвно налягане и нарастване на мускулатурата, търпимост на болка, мускулна сила, полза от физически упражнения, загуба на мазнини и много други. Разберете повече за LifeFitness ТУК.

Голяма част от новогодишните резолюции са свързани с преосмисляне на хранителните ни навици и изготвяне на режими и диети. Най-доброто, което можем да направим за себе си е да подберем режима си спрямо индивидуалните нужди на нашия уникален организъм. Тестът LifeNutrition е ДНК тест за определяне на индивидуалните реакции на организма към даден режим на хранене, даващ поглед върху това как ДНК-то ни влияе на начина, по който усвояваме хранителните вещества. В този тест се изследват 42 състояния, групирани в 6 категории, включващи над 80 генетични вариации и над 60 гена. Също така са включени препоръки на базата на резултатите на потребителя, полезни рецепти и примерни менюта. Поръчайте своя тест LifeNutrition ТУК.

А може би сте от хората, които през изминалата година ежедневно са се борили с кожни проблеми? Този тип проблеми, като например акнето, могат да бъде доста упорити и сложни за третиране. Да използваме подходящите според типа кожа и нейното моментно състояние козметични продукти е ключово, но далеч не е достатъчно. Голяма част от защитните механизми на кожата са свързани и с гените на всеки човек. Генетичният тест LifeSkin е отлична основа за изграждане на персонална програма за грижа и превенция на кожата за цял живот. LifeSkin изследва Вашата ДНК, за да определи индивидуалния дермагенетичен портрет, даващ информация за еластичността, защитата и пигментацията на кожата. Тестът изследва 25 състояния, групирани в 5 категории, включващи над 70 генетични вариации и над 35 гена. В доклада са включени препоръки на базата на резултатите на потребителя и допълнителна полезна информация. Разберете всичко за LifeSkin ТУК.