За LifeGenomix

Кой сме ние – мисия, визия и цели

LifeGenomix е компания, осигуряваща персонален ДНК анализ. Основана през 2020 г., целта ни е да помогнем на хората да получат достъп до генетичната си информация и да извлекат максималните ползи от нея. Стремим се да осведомим обществото за риска от развитие на генетични заболявания и се стараем да го подтикнем към проактивен и здравословен начин на живот, като предлагаме възможността всеки да научи повече за себе си.

От доста време учените изучават начина, по който нашите гени, заедно със средата и диетата, ни правят такива, каквито сме, вярвайки, че нашата ДНК е официалната книга с инструкции за човешкия живот.

Ние от LifeGenomix сме убедени, че хората трябва да притежават и контролират генетичната си информация и се надяваме, че като дадем възможност на всеки индивид да използва и да се възползва от напредъка, постигнат в технологията на ДНК анализите, ще насърчаваме самопознанието и правим точно това.

Освен това смятаме, че стойността на вашата генетична информация ще нараства все повече и повече в бъдеще. Генотипът ви не се променя, но науката го прави.

Нашата работа е да сме в крак с най-новите научни новини и тенденции в технологята, за да бъдем в състояние да ви предоставим прост и удобен поглед върху генетичния ви отпечатък. Няма нужда да правите многократни пътувания до лаборатория. Вашият комплект ще бъде изпратен директно на вашия адрес, а нашият софтуер и сертифицирана лаборатория ще гарантират висококачествено генетично тестване на конкурентни цени.

Изпращайки ни вашата проба, вие не само правите крачка към подобряване на себе си, но и към разбиране на това, което ви прави специални.

Предимства

Анализът се извършва от световно призната и сертифицирана лаборатория.

Предоставяме пълен панел от над 200 генетични маркера и над 140 тествани гени за повече от 90 различни състояния.

Освен генетичната информация, докладите ни включват допълнителни материали като препоръки, насоки и хранителни режими.

Няма допълнителни разходи за транспорт до лабораторията, те са включени в цената.

Сигурността е от съществено значение за нас и ние не споделяме генетичната информация на клиентите си с трети лица.

Избери подходящ тест

Напред