Новата година пробужда в нас силното желание да постигнем всичко, за което някога сме си мечтали. Често искаме да променим себе си и живота си за по-добро със старта на новото начало. Всеки от нас чертае в главата си планове, обещава си, че ще започне нещо ново или че ще се откаже от някой вреден навик.

Обикновено тези новогодишни резолюции са свързани най-вече с желание за личностно развитие и подобрение на качеството на живота. След празниците, обилното количество храна и оплакването от преяждане, какво по-хубаво от това  да си обещаем от 1-ви януари да обръщаме повече внимание на храненето си. Не е изненада за никого, че през Януари месец фитнесите са по-пренаселени от всеки друг месец в годината. Нормално е да искаме да се чувстваме възможно най-добре в кожата си и да полагаме усилия не само след празниците, но и през цялата година.

Ако искате да останете верни на новогодишните си обещания, сега имате реален шанс да го направите! Изследванията от серията на LifeGenomix са тук, за да ви помогнат да бъдете най-добрата версия на себе си.

С помощта на редовните тренировки можете да достигнете пълния си физически потенциал и да постигнете зададените си цели. За това може да ви помогне генетичният тест LIfeFitness – ДНК тест за определяне на индивидуалните реакции на организма към дадена тренировъчна програма, даващ информация за спортния потенциал, скоростта на възстановяване и риска от травми при упражнения. LIfeFitness изследва 32 състояния, групирани в 6 категории, включващи над 60 генетични вариации и над 20 гена. Сред тях са кръвно налягане и нарастване на мускулатурата, търпимост на болка, мускулна сила, полза от физически упражнения, загуба на мазнини и много други. Разберете повече за LifeFitness ТУК.

Голяма част от новогодишните резолюции са свързани с преосмисляне на хранителните ни навици и изготвяне на режими и диети. Най-доброто, което можем да направим за себе си е да подберем режима си спрямо индивидуалните нужди на нашия уникален организъм. Тестът LifeNutrition е ДНК тест за определяне на индивидуалните реакции на организма към даден режим на хранене, даващ поглед върху това как ДНК-то ни влияе на начина, по който усвояваме хранителните вещества. В този тест се изследват 42 състояния, групирани в 6 категории, включващи над 80 генетични вариации и над 60 гена. Също така са включени препоръки на базата на резултатите на потребителя, полезни рецепти и примерни менюта. Поръчайте своя тест LifeNutrition ТУК.

А може би сте от хората, които през изминалата година ежедневно са се борили с кожни проблеми? Този тип проблеми, като например акнето, могат да бъде доста упорити и сложни за третиране. Да използваме подходящите според типа кожа и нейното моментно състояние козметични продукти е ключово, но далеч не е достатъчно. Голяма част от защитните механизми на кожата са свързани и с гените на всеки човек. Генетичният тест LifeSkin е отлична основа за изграждане на персонална програма за грижа и превенция на кожата за цял живот. LifeSkin изследва Вашата ДНК, за да определи индивидуалния дермагенетичен портрет, даващ информация за еластичността, защитата и пигментацията на кожата. Тестът изследва 25 състояния, групирани в 5 категории, включващи над 70 генетични вариации и над 35 гена. В доклада са включени препоръки на базата на резултатите на потребителя и допълнителна полезна информация. Разберете всичко за LifeSkin ТУК.

 

Всички вярваме, че новата година пристига с нови възможности и с по-добри времена. А истината е, че всичко зависи само и единствено от самите нас.