Отдавна обмисляте да си направите ДНК тест за грижа за кожата, оптимален режим за хранене или спорт, но смятате, че цената му е прекалено висока и не си заслужава? Много от клиентите, които ползват генетични тестове директно до потребителя споделят подобни резерви. Истината обаче е, че да познаваме това, което е заложено в гените ни може да ни спести куп други изследвания в бъдеще. Колкото до цената – съществуват гъвкави решения за разсрочено плащане, с които да платите своето изследване лесно и удобно без да натоварвате бюджета си. 

Заедно с нашите партньори от MedLease можете да се възползвате от опцията за разсрочено плащане на всички изследвания на НМ Дженомикс. Избирате между гъвкава и удобна схеми за погасяване, съобразена изцяло с вашите нужди и възможности, а MedLease ви спестява разходите, съпътстващи превода на сумата или таксите за нейното теглене.

Вашият персонален финансов план за лечение идва с бързо одобрение до 60 минути, прозрачни и ясни условия. Специално за тестовете на LifeGenomix MedLease предоставя 0% лихва при изплащане на до 6 месечни равни вноски. За разсрочване на плащането на всички останали изследвания на НМ Дженомикс важат определените от MedLease лихвени проценти.

Защо генетичния тест оправдава цената си?

Изготвянето на индивидуален ДНК „портрет“ на всеки човек носи безспорни ползи – така разбирате не само как Вашият организъм функционира, спрямо заложените инструкции в гените, но и получавате яснота за предразположеност към развитието на различни състояния и заболявания. Това би могло да спести време и ресурси при поставянето на диагноза в бъдещето, но по-важното е, че дава възможност да се предприеме превенция, за да не се стигне до развитието им изобщо. Подходящият начин на живот и грижи, съобразени с индивидуалните генетични особености са от ключово значение за това да водим качествен и пълноценен живот по-дълго време.

Друго предимство на генетичните тестове е, че резултатите от тях са валидни за цял живот и могат да бъдат от ключово значение за здравето на бъдещото поколение. Не на последно място с развитието на генетиката, информацията от ДНК ще придобива все по-голяма стойност в бъдеще и ще предлага все по-добри решения в здравеопазването.

Бързо, лесно и дигитално

Тестовете от линията LifeGenomix се предлагат на равни месечни вноски чрез MedLease – компания, специализирана във финансирането на пациенти за редица здравни услуги и медицински дейности. МедЛийз АД осигурява достъпна специализирана финансова услуга за директно погасяване на сметки към лекари и здравни заведения.

Кандидатстването е бързо, лесно и дигитално през уебсайта на компанията. MedLease предлага разсрочване на сумата за Вашия генетичен тест за 6 месеца без лихва. Процесът по одобрение е изцяло дигитален, като подписването всички необходими за целта документи става директно през смартфон или друго мобилно устройство. Разберете повече ТУК и на medlease.bg.